Blog

Důležité informace

Zlatý děda Vám nabízí produkty od německé společnosti Auvesta Edelmetalle z Holzkirchenu AG, kterou Vám představíme v tomto článku. Je důležité, abyste věděli s kým budete obchodovat.

Firma Auvesta se již od roku 2009 specializuje na nákup, prodej a uskladnění fyzického zlata, stříbra, platiny a palladia. Auvesta je společnost s mezinárodní působností a jedním z předních prodejců drahých kovů a mincí. V roce 2021 působí již 116 státech světa.

Koncept

Cílem firmy Auvesta je pomoci lidem nakupovat, prodávat a spravovat drahé kovy, které by měl mít každý jeden člověk nebo rodina jako pojistku nebo záchrannou kotvu na horší časy. Díky zkušenostem a moderním technologiím Auvesta vytvořila unikátní online produkty, pomocí kterých můžete nakupovat drahé kovy online, rychle a bezpečně. Nástroj je vhodný pro každého jednoho člověka. Auvesta i díky partnerům jako je Zlatydedo.sk nabízí nejkvalitnější služby a produkty pro velké i malé klienty. Takto se mohou k drahým kovům dostat i běžní lidé, kteří by se k nim normálně nedostali. Máte k dispozici jedinečný koncept. Žádná doba trvání, žádné závazky k nákupu a ani žádné výpovědní doby. Vše je online, flexibilní a maximálně transparentní. Ako začať?

Ocenění a ratingy

Poradenství a podpora ve finančních záležitostech byly, jsou a vždy budou otázkou důvěry. Aktuální průzkum opět dokazuje, že zákazníci jsou v tomto ohledu se společností Auvesta Edelmetalle AG v těch nejlepších rukou.

Auvesta získala v nezávislém průzkumu 48.000 klientů hospodářských novin Handelsblatt 1.místo mezi 14 nejznámějšími obchodníky se zlatem jako nejlepší poskytovatel plánů spoření ve zlatě. Aby bylo možné zjistit, se kterými poskytovateli finančních služeb jsou zákazníci skutečně spokojeni, bylo shromážděných celkem 48 000 poskytovatelů v 17 kategoriích. Za tímto účelem se zákazníků ptali, jak hodnotí své zkušenosti s daným poskytovatelem služeb ve srovnání s ostatními poskytovateli ve stejné kategorii. Respondenti uváděli celou škálu odpovědí od nejlepší poskytovatel přes lepší než většina poskytovatelů až po není dobrý nebo nevím posoudit. Do hodnocení byly zahrnuty pouze odpovědi těch účastníků, kteří v posledních 24 měsících skutečně využili služby hodnoceného poskytovatele. V kategorii Poskytovatel zlatých spořících plánů se Auvesta stala jasným vítězem. První místo v této kategorii znamená, že účastníci průzkumu nejčastěji označili prodejce drahých kovů z Holzkirchenu za Nejlepšího poskytovatele služeb mezi poskytovateli spořících plánů ve zlatě. S 8,81% zmínek se Auvesta Edelmetalle AG jednoznačně umístila na vrcholu hodnocení zákazníků mezi poskytovateli zlatých spořících plánů.

Auvesta pravidelně získává hodnotné ocení jak TOP obchodník s drahými kovy. Ve spolupráci s německým Finanz-Service Institut (DFSI) podrobil renomovaný ekonomický magazín Focus Money náročnému testu nabídku více než 40 obchodníků s drahými kovy.

Auvesta získala prestižní ocenění od CrefoZert za excelentní solventnost. Jen 1,7% ze všech německých společností se podaří získat toto ocenění.

Euler Hermes potvrzuje společnosti Auvesta Nejlepší bonitu. Z 3 milionů německých společností se pro toto ocenění kvalifikuje pouze 1%. Auvesta se uvedené ocenění podařilo získat 6 po sobě jdoucích let (2010-2015).

Auvesta je držitelem i certifikátu Hoppenstedt. Jen 4,4% ze 4,7 milionů společností v Německu docílilo v roce 2012 tento skvělý výsledek.

Ocenění a certifikáty